Mary Kay má nejrespektovanějšího ředitele mezi světovými značkami

David Holl ze společnosti Mary Kay Inc. byl zařazen mezi deset nejrespektovanějších ředitelů firem na světě, na základě průzkumu společnosti Reputation Institute.

Druhá studie RepTrak® v historii zaměřená na generální ředitele firem, kterou provedla společnost Reputation Institute, ukázala, že nejdůležitějšími parametry pro respekt vedoucích pracovníků, jsou zodpovědný přístup, etické chování a zájem o sociální otázky.

Společnost Mary Kay Inc., světová kosmetická značka, dnes oznámila, že její předseda představenstva a generální ředitel David Holl byl zařazen mezi deset nejrespektovanějších generálních ředitelů na světě, jak vyplynulo z průzkumu společnosti Reputation Institute CEO RepTrak 2019. Společnost Reputation Institute, světová jednička v posuzování míry reputace posuzovala dobré jméno více než 140 vedoucích představitelů firem z celého světa a získala více než 230 000 individuálních hodnocení z řad informované veřejnosti. Studie probíhala v lednu a únoru letošního roku.

„Davidovy řídící schopnosti a provozní zkušenosti od jeho jmenování generálním ředitelem v roce 2006 významně přispěly k úspěchům společnosti Mary Kay,“ řekl Richard R. Rogers, syn Mary Kay Ashové, spoluzakladatel a výkonný předseda představenstva. „Mary Kay je značka, jejíž vznik nebyl náhodný a Davidova neochvějná snaha o udržení našich základních hodnot z něj činí skutečně výjimečného generálního ředitele a vedoucí osobnost.“

Podle generální ředitelky společnosti Reputation Institute Kylie Wright-Fordové jsou pro reputaci nejvyšších vedoucích pracovníků firem nejdůležitější zodpovědný přístup, etické chování a zájem o sociální otázky. Ve skutečnosti ze studie společnosti Reputation Institute vyplynulo, že nejvyšší vedoucí pracovníci jsou obvykle posuzování spíše z hlediska etiky než výše marže. V tomto směru je vnímání vedoucích představitelů a firem, které vedou, v přímém souladu.

Na žebříčku 10 nejlepších ředitelů na světě podle studie 2019 CEO RepTrak společnosti Reputation Institute (v abecedním pořadí ) jsou:

• Ben van Beurden, společnost Shell (burzovní index OTCMKTS: RYDAF)

• Niels B. Christiansen, společnost LEGO Group

• Michael Dell, společnost Dell

• Emmanuel Faber, společnost Danone S.A. (burzovní index OTCMKTS: DANOY)

• Fabrizio Freda, společnost The Estée Lauder Companies (burzovní index NYSE: EL)

• Shuntaro Furukawa, společnost Nintendo Co., Ltd. (burzovní index OTCMKTS: NTDOY)

• Ralph Hamers, společnost ING Group (burzovní index NYSE: ING)

• David Holl, společnost Mary Kay Inc.

• Christopher J. Nassetta, společnost Hilton Worldwide Holdings Inc. (burzovní index NYSE: HLT)

• Carsten Spohr, společnost Deutsche Lufthansa AG (burzovní index OTCMKTS: DLAKF)

Nedávno zařadil Forbes společnost Mary Kay na své americké žebříčky nejlepších zaměstnavatelů z hlediska diverzity America’s Best Employers for Diversity a žebříček zaměstnavatelů střední velikosti America’s Best Midsize Employers.

O společnosti Mary Kay

Originální žena bořící mýty, Mary Kay Ashová založila svou kosmetickou firmu před více než 55 lety se třemi cíli: nabídnout ženám skvělé příležitosti, vyrábět neodolatelné produkty a udělat ze světa lepší místo pro život. Z tohoto snu nakonec vznikla nadnárodní společnost s obratem v řádu miliard dolarů, která má milióny nezávislých prodejců v téměř 40 zemích světa. Firma Mary Kay se snaží věnovat výzkumu na poli kosmetiky a vyrábí špičkové produkty pro péči o pokožku, kosmetiku pro barvení vlasů a doplňky stravy. Prostřednictvím své nadace Mary Kay FoundationSM firma věnovala více než 78 miliónů dolarů do výzkumu rakoviny a přístřeší pro oběti domácího násilí. Původní vize paní Mary Kay Ashové – „postupně zlepšovat jednu rtěnku denně“ tak i nadále platí.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.