Únorová degustace prémiového hovězího masa v Pohostinci Monarch

Pražská restaurace Pohostinec Monarch, známá pro své skvělé steaky, ve spolupráci s předním distributorem alkoholických i nealkoholických nápojů Premier Wines & Spirits, pořádá jedinečnou degustaci steaků. Netradiční degustace se můžete zúčastnit již 20. února 2019. Jedinečný zážitek si užijí všichni milovníci kvalitního masa. Čeká na vás stařené i nestařené maso.

V únoru je pro vás v Pohostinci Monarch přichystaná jedinečná příležitost užít si opravdu netradiční degustaci prémiového hovězího masa. Ve středu 20. února od 18.30 hodin zde budete mít možnost ochutnat a porovnat různé, stařené i nestařené maso. Ochutnáte rib eye steak, ale i steaky z nízkého roštěnce. V Pohostinci Monarch se podávají skvělé USDA steaky z hovězího Black Angus.

Degustační porce steaků doplní skvělá vína. Na přivítanou si pochutnáte na šumivém rosé brut Terre di San Venanzio. Vybraná vína si pak k jednotlivým steakům můžete libovolně napárovat. Čeká vás tradiční Malbec z vinařství Doña Paula 2015, ale i uznávaný Syrah z vinařství Chave Selection a elegantní cuvée St. Emilion Grand Cru z vinařství Petit Gravet Ainé. Cena za tuto prémiovou degustaci steaků činí 950 Kč za osobu.

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.